Głos można oddać za pomocą kliknięcia przycisku „Polub”.
PERŁA PRZEDSIĘBIORCZOŚCI 2022
PR-PP-09
PIASECZYŃSKI - PRAŻMÓW
FORMY GŁOSOWANIA
W Lokalburgerze dbamy o jakość – sami lubimy dobrze zjeść i tak karmimy naszych klientów. Nasze burgery są z półki premium – świetnej jakości mięso, najlepsze bułki od lokalnego piekarza (współpracujemy z piekarnią z Tarczyna), domowe sosy własnej roboty. Sami tworzymy kompozycje smakowe, poza „klasycznymi” _ Lokalny, Anglik i Amerykanin – stworzyliśmy Włocha – z mozarellą, pesto i pikantną salami; Koreańczyka – z kapustą kimchi przygotowywaną przez Wietnamczyków czy ostatnio Francuza – idealny dla miłośników koziego sera. Sezonowo wprowadzamy do naszych burgerów szparagi, rabarbar czy piernik. Często robimy burgera, pod wpływem inspiracji książki kucharskiej czy programu tv, tak powstał Grek – latem, po przejrzeniu jakiejś książki z kuchnią grecką stojącej od lat na półce. Lubimy łączyć, eksperymentować, nie „puścimy” burgera dopóki nie będzie perfekcyjny. U nas na pewno każdy się naje do syta – porcje mamy konkretne (160 gram mięsa + bułka i dodatki) dodatkowo frytki belgijskie zaspokoją nawet duży apetyt. Koncept Lokalburgera powstał z pasji do gotowania i do pokazania jak można zrobić markę i burgery premium. Po prostu kochamy to robić.